Nové obrázky a info k The Witness
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové obrázky a info k The Witness

Nové obrázky a info k The Witness

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 5. 2014 08:55 1
Reklama

Jméno Jonathan Blow vám sice nic říkat nemusí, pokud však neznáte jeho výborný počin Braid, tak byste měli seriózně začít uvažovat o doplnění některých mezer v herním vzdělání. Pohádková hopsačka s převráceným příběhem a velmi komplexními hádankami si získala srdce mnohých, včetně Jardy, který udělil hře sympatické absolutorium.

Blow momentálně dává vědět o svém dalším počinu – hádankové hře zasazené do prostředí opuštěného ostrova.  Hra vyjde na PS4, Macích i PC, později pravděpodobně i na Xbox One, nicméně v rámci nových konzolí si hra udrží časovou exkluzivitu právě na PS4.

Blow vydává nové obrázky a slibuje, že jeho titul poběží na PS4 v 1080p rozlišení a při šedesáti snímcích za vteřinu. Toho se sice momentálně nedaří dosáhnout všude, ale s trochou tvrdé práce by to finální verze hry zvládnout měla, tvrdí Blow. Na nových snímcích můžeme vidět skutečně pohádkovou grafiku a těšíme se, až se na průzkum tajemného ostrova sami vydáme. Bohužel, zatím však nevíme, kdy tomu tak bude. Datum vydání ještě oznámené není – Blow razí politiku „when it’s done“, na níž v minulosti málem dojel starý známý Duke. Slibuje však, že to jeho „when it’s done“ se pomalu ale jsitě blíží.

Tak jako tak, The Witness vypadá zcela parádně a těšíme se, co vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama