Akce The Division vyjde až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce The Division vyjde až příští rok

Akce The Division vyjde až příští rok

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 5. 2014 17:09 1
Reklama

Vedle odhalení data vydání čtvrtého dílu Far Cry oznámili vývojáři z Ubisoftu také odsun akce s RPG prvky, The Division. Dočkat bychom se měli až v roce 2015, nic konkrétnějšího zatím francouzský moloch neuvádí. Slibuje však přivézt hru na letošní E3, kde bychom ji mohl vidět nejen v rámci konference, ale také u příležitosti vlastního hraní.

Potvrzuje se tím dřívější a poněkud ostře vyřčená spelulace a Division tak stíhá stejný osud, jaký před časem potkal nyní již hotové Watch Dogs. Zdánlivé ticho po pěšině a nulová aktivita PR oddělení možná dávala tušit, že Tom Clancy's The Division jen tak nevyjde, ale posun až na příští rok je i tak nemilým překvapením. Nezbývá nám než doufat, že vývojáři získaný čas naplno využijí a přinesou nám skutečně tu hru, po které toužíme od loňské E3.

A snad si autoři také vezmou k srdci příklad CD Projektu RED ze sousedního Polska – ti směle oznámili, že odklad třetího Zaklínače byl nevyhnutelný, zato však poslední a stanovené datum vydání již dodrží. Palec nahoru!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama