Watch Dogs jsou konečně gold
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Watch Dogs jsou konečně gold

Watch Dogs jsou konečně gold

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 5. 2014 06:41 3
Reklama

Šance na odložení Watch Dogs jsou v tuto chvíli již zcela mizivé – Ubisoft totiž se vší pompou oznamuje, na co čekali všichni fanoušci mětstských akcí. Watch Dogs jsou Gold a finální kód hry tedy může vesele směřovat na fyzická média a servery všude po světě.

Za dva týdny, 27. května, se tedy budeme moci pustit do akce ve hře, která v roce 2012 v rámci E3 dala padnout čelistem takovým způsobem, že tehdy jen málokdo pochyboval o tom, že další generace konzolí ještě není za dveřmi.

Na svém oficiálním blogu se Ubisoft rovněž chlubí tím, že Watch Dogs vstoupily do vývoje již v roce 2009 a že vývoj hry trval téměř pět a půl roku. A to není na dnešní dobu vůbec málo a jen z čisté zvědavosti by nás například zajímalo i to, jak to bylo v počátcích vývoje s platformami – věděli autoři již tehdy, že o těch pět let později vyjde hra i na nová zařízení, nebo museli měnit své plány za pochodu?

Ať už to ale bylo s vývojem jakkoli, je u konce a my se již brzy budeme moci pustit do akce s tím, že odteď se novinky okolo této hry budou točit okolo stahovatelných přídavků a jiných prostředků dodatečného ždímání šrajtoflí.

A co vy, těšíte se na Watch Dogs, nebo si tuto hru necháte ujít a otáčíte raději svoji pozornost jiným směrem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama