Killzone rozšíří kooperativní režim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Killzone rozšíří kooperativní režim

Killzone rozšíří kooperativní režim

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 5. 2014 10:03
Reklama

Intercept v souvislosti s PS exkluzivní sérií Killzone neznamená pouze povedený fanouškovský film, ale nově také rozsáhlé DLC mířící na konzoli PS4 a poslední díl této série – Killzone: Shadow Fall.

Přídavek se jménem Intercept přináší do hry již dříve avizovaný kooperační režim. Hrát spolu budou moci až čtyři hráči – ti se budou snažit narušit vysílání nepřítele a pochopitelně přitom nezemřít. Intercept nově přináší odlišné hratelné třídy, ty jsou čtyři a jejich zaměření bude povědomé všem hráčům online FPS – medik, voják, odstřelovač a inženýr se zde skrývají pod názvy medic, assault, marksman a tactician. Samotné boje pak budou probíhat na čtveřici map inspirovaných kampaní hry.

Protivníci ze strany Hellgastu budou mít také odlišné typy jednotek a těšit se můžeme i na důležité postavy ze singleplayeru. Umělou inteligencí ovládaný Hellgast se bude vašemu snažení zamezit a týmová spolupráce je klíčová – úspěchy se pak budou připisovat zvyšováním vašeho týmového skóre, s nímž postupem času budou hráči moci odemykat extra výbavu obsahující například dělostřeleckou podporu či jetpacky.

DLC vychází v průběhu června, je součástí season passu a co je nejzajímavější, dočká se i samostatného vydání. Intercept tedy půjde hrát i bez nutnosti vlastnit původní hru, vyjde však později – oficiální zdroje uvádí pouze „v průběhu roku“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama