Spousta materiálu z Watch Dogs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spousta materiálu z Watch Dogs

Spousta materiálu z Watch Dogs

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 5. 2014 17:06 15
Reklama

Do vydání městské akce Watch Dogs zbývá už jen několik málo dní, a jak tomu obvykle bývá, blížící se zahájení prodeje s sebou nese neřízené a ze strany vývojářů rozhodně nechtěné úniky informací, obrázků a videí. Kdo by si pomyslel, že toho Watch Dogs bude ušetřeno, předpokládal špatně.

Přes víkend se totiž objevila první recenze, o kterou se však nepostaral žádný renomovaný web, nýbrž magazín WCCFtech, který se obecně zaměřuje na technologie a sdružuje na svých stránkách jejich fanoušky. V recenzi-nerecenzi udělili redaktoři 72 procent a podle jejich názoru zůstává hra za očekáváním. Bez ohledu na to, že je hodnocení spíše negativně kritické, bude lepší počkat si na podrobnější recenzi, případně jejich obecné vyznění.

Aktuální nálada kolem Watch Dogs je totiž do značné míry zapříčiněná tím, že se v uniklých materiálech míchá probíhající interní testování s omezenou kvalitou grafiky, záběry z PS3 verze a pochopitelně i záběry z prodejních verzí pro PS4 a Xbox One. Výsledkem je nesourodý mix, který na jednu stranu hráče potěší, na druhou naopak pořádně rozčílí.

Pojďme na to tedy popořadě – následující video patří k prvním, které se o víkendu objevily a pochází ze zmiňované testu hry po jejím předání do lisovny. Vývojáři pravděpodobně ještě odlaďují prvky technického rázu, proto je grafika i podle textu smlouvy o mlčenlivosti omezená a nedosahuje takových kvalit, jaké nabídne finální verze. Ve videu je nicméně dobře patrná nálada a celková atmosféra hry, včetně povedených zvuků zbraní a dalších věcí.

Druhé video pochází z PlayStation 3 verze a pravděpodobně nemá smysl se s ním jakkoliv zaobírat. Je totiž natočené kamerou, a tak na něm nepoznáte zhola nic. Na video se samozřejmě můžete podívat, ale zajímavější je kousek z Xbox One verze, který pochází ze zmiňovaných stránek WCCFtech a doprovázel vzpomínanou recenzi. Podíváte se v něm po Chicagu a budete svědky dalších přestřelek a hackování.

Z vlastní zkušenosti nicméně víme, že se vlastnímu hraní žádné video nevyrovná, chceme-li posuzovat především grafickou kvalitu hry. Celkově se pak jistě dají ve videích najít určité kompromisy a ne vždy stoprocentní situace, ale jako celek působí hra na základě výše uvedeného materiálu obstojně. K recenzování se dostaneme v příštím týdnu tak, abychom vám mohli nejpozději se dnem vydání přinést recenzi, podle rozsahu a zajímavosti multiplayeru pravděpodobně rozdělíme recenzi vedví. Jako bonus vám pak přinášíme ještě galerii screenshotů v plném rozlišení z PS4 testovací verze se slabší grafikou, které portálu DualShockers nabídl jejich fanoušek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama