EA odhalí na E3 šest nových her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA odhalí na E3 šest nových her

EA odhalí na E3 šest nových her

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 5. 2014 09:09 4
Reklama

Populární novinář, moderátor a insider - Geoff Keighley - napsal na svůj Twitter, že v rámci letošního přenosu Spike TV z konference Electronic Arts na veletrhu E3 bude během jedné hodiny odhaleno šest nových her. Některé z nich už z náznaků známe, kolik z nich tedy budou skutečné novinky?

Pokud sledujete dění kolem spekulovaných her od EA, určitě vám neunikly informace o Star Wars: Battlefront. Hra se zvučným jménem byla potvrzena v rámci finančních výsledků firmy a vývojáři očividně sází hned na dva důležité aspektů. Prvním z nich jsou započaté práce na dalším filmu ze světa Star Wars poté, co byl Lucasfilm skoupen společností Disney. Druhým je pak vlna nostalgie, kterou značka Battlefront vyvolává a hlavně fakt, že od vydání posledního velkého dílu to bude už bezmála deset let.

Vrátíme-li se obloukem ke vzpomínaným finančním výsledkům, vzešla z nich také spekulace o hře, která ještě nebyla veřejně prezentována a zatím se o ní nemluví. Měla by však zaplnit díru po absentujícím Battlefieldu, takže se bude pravděpodobně jednat o další akční titul a rádi si na něj počkáme. Z dalších her pak musíme samozřejmě zmínit Mirror’s Edge 2, které bylo oznámeno už loni, ale zatím neznáme žádné podrobnosti a zcela určitě dojde také na prezentaci hratelné ukázky, anebo alespoň záběrů z chystaného Dragon Age Inquisition.

Jaké hry od Electronic Arts byste rádi na E3 viděli vy? Podělte se o své tipy v komentářích a nezapomeňte, že všechny konference budeme přenášet živě s českým komentářem v rámci našeho E3 speciálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama