The Division možná nevyjde ani příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division možná nevyjde ani příští rok

The Division možná nevyjde ani příští rok

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 5. 2014 15:15 4
Reklama

Zpráva o finančních výsledcích společnosti Ubisoft odhalila přinejmenším dvě zajímavé věci - oznámení Far Cry 4 a odsun data vydání městské akce The Division. Zatímco prvního zmiňovaného titulu se dočkáme pravděpodobně ještě letos, druhá hra bude na své vydání čekat ještě dlouho. Minulý týden jsme se měli spokojit s nekonkrétním datem v příštím roce, dnešní spekulace však naznačují, že vývojáři možná ani příští rok nestihnou.

Informace pochází od anonymního zdroje přímo ze sídla vývojářů z Massive Entertainment, který však byl překvapivě konkrétní a hovořil v množném čísle, což naznačuje, že je, v případě pravosti informace, přímým členem vývojového týmu: „Pořád nemáme funkční hru a čelíme velkým problémů zprovoznit multiplayer alespoň ve fázi konceptu.“ Má se za to, že značnou část doby vývoje spolkla výroba enginu Snowdrop, což se ale s ohledem do budoucna jeví jako dobrá časová investice. Ubisoft se totiž netají tím, že chce engine používat pro potřeby nových her a postupně jej ohýbat a vylepšovat.

S poměrně negativní zprávou o dlouhém zpoždění hry ale rezonují snahy vývojářů nenechat vzniknout dalšímu Battlefieldu, případně vydat hru, která by nebyla stoprocentní. Jistě, od Ubisoftu podobná prohlášení slýcháme poměrně často a výsledek se ne vždy s těmito tvrzeními protíná, The Division ale působí od začátku jako nový projekt ve všech ohledech a mohl by značit určitý předěl před předchozí a novou generací her kolosu jménem Ubisoft.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama