Unikly informace o příběhu Far Cry 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Unikly informace o příběhu Far Cry 4

Unikly informace o příběhu Far Cry 4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 5. 2014 15:25 1
Reklama

Na internet unikly první střípky o příběhu Far Cry 4. Zdrojem je dokonce samotný Ubisoft – nástin příběhu se objevil jako popis k předobjednávce titulu ve službě Uplay. Netrvalo samozřejmě dlouho a francouzský vydavatel svoji chybu opravil a vše stáhnul. To už však bylo příliš pozdě a my tak můžeme vidět první náznaky toho, co se ve čtvrtém dílu této sandboxové FPS bude dít.

Hrdinou hry je Ajay Ghale, který se vydává do Kyratu splnit poslední přání své umírající matky. Jako na potvoru se ale dostává do soukolí právě probíhající občanské války, jež si klade za cíl svrhnout diktátora jménem Pagan Min.

Když si to dáme dohromady s tweetem kreativního ředitele studia Ubisoft Montreal, Alexe Hutchinsona, tak si tipujeme, že na boxartu Far Cry 4 se v obleku vyjímá hlavní záporák hry. Tedy stejně jako tomu bylo v případě Vaase ve třetím díle. Hutchinson totiž v reakci na článek server GamesIndustry International tweetuje, že na krabici se nenalézá ani běloch, ani hlavní hrdina hry.

Na představení hlavního hrdiny a bližších detailů o příběhu si tak zřejmě budeme muset počkat do E3, jež vypukne již za pár týdnů v červnu. Finální verzi hry si pak budeme moci zahrát až 20. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama