Amplitude se nečekaně zaplatilo!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Amplitude se nečekaně zaplatilo!

Amplitude se nečekaně zaplatilo!

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

23. 5. 2014 07:39
Reklama

Ještě minulý pátek to vypadalo, že se s novou Amplitude pro PlayStation 3 a 4 se rozloučíme ještě ve stádiu vývoje. Nečekaný zvrat nastal několik hodin před ukončením Kickstarterové kampaně.

Harmonix nevzdal snahu o získání sponzorů a v posledních dnech zapojil do akce i hudebníky, kteří by přispěli do hry svojí tvorbou. Nový Amplitude tak bude obsahovat hudbu od Anamanaguchi (Scott Pilgrim vs. The World), C418 (Minecraft), Danny Baranowsky (Super Meat Boy), Freezepop (v podstatě všechny hry od Harmonix) a Jim Guthrie (Superbrothers: Sword & Sworcery EP).

Zároveň se Harmonix pustili do několikahodinového streamování původního Amplitude na Twitchi, který rozšířil povědomí o projektu a přilákal mnoho nových lidí. Podívejte se, jak si kampaň vedla na grafu z Kicktraq.

Amplitude se nečekaně zaplatilo!
i Zdroj: Hrej.cz

20 hodin před skončením časového limitu se zázračně dosáhlo požadované částky, tedy za poslední týden kampaně se vybrala zhruba polovina z 775 000 dolarů a momentálně zbývá 13 hodin, během kterých by se mohlo dosáhnout na první stretch goal - online kompetetivní multiplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama