Pokračování Mortal Kombat je na obzoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokračování Mortal Kombat je na obzoru

Pokračování Mortal Kombat je na obzoru

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 5. 2014 09:12 1
Reklama

Pokud na Twitteru sledujete spolutvůrce série Mortal Kombat, Eda Boona, pak vám nemohl ujít chytře skrytý odpočet, který začal přibližně před měsícem a cílí na datum 2. června. Podle něj by se mělo příští pondělí stát dnem oznámení nějaké hry, kterou s největší pravděpodobnosti bude mohutně teasovaný Mortal Kombat X.

Včera se internetem prohnala fotka plakátu s vyobrazenou páteří, coby jedno z poznávacích znamení série, a lehce přepracovaným logem Mortal Kombat s drakem. Krátce poté, co fotka profrčela sociálními sítěmi a začalo se nad ní živě diskutovat, si Ed Boon změnil svůj profilový obrázek na Twitteru právě za aktuální logo a nápis z plakátu - Who’s Next?

Sám tedy v podstatě nic neskrývá a společně se svými fanoušky se na Twitteru poměrně baví. Naznačuje také, že by se mohlo klidně jednat i o další díl Injustice, kterým se studio NetherRealm nedávno pochlubilo, ale v tomto případě jde zřejmě jen o vtípek a na spekulované pokračování s podtitulem Legends Among Us si ještě počkáme.

Pokud si totiž příchod nového Mortal Kombat zasadíme do souvislostí, nejen že se o něm spekuluje už poměrně dlouho, ale existence hry byla nepřímo potvrzena i z úst herce Kiefera Sutherlanda v době, kdy se mluvilo o Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Sutherland chtěl pochválit kvalitu hry, v níž hraje hlavní roli a jen tak, mezi řečí, stihl dodat, že také pracoval na Mortal Kombat: „Je to opravdu velká hra, ale ne tak jako Metal Gear Solid V. Ve skutečnosti moje práce [na Mortal Kombat] byla docela rychle hotová.“

Jak celou situaci vnímáte vy a těšíte se na pokračování legendární bojovky tak jako my v redakci? Zápasy o to, kdo skočí pro oběd, totiž nikdy nejsou jen tak!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama