Take-Two má se sérií Red Dead plány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Take-Two má se sérií Red Dead plány

Take-Two má se sérií Red Dead plány

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 5. 2014 08:05
Reklama

Kovbojská série má před sebou slibnou budoucnost. Naznačuje to generální ředitel vydavatelské společnosti Take-Two Strauss Zelnick, který Red Dead nazval "stálou značkou".

Na konferenci firmy Cowen and Company mluvil Zelnick o tom, že Take-Two již od roku 2007 každoročně přichází z novou značkou a že by rádi v tomto stylu pokračovali a přicházeli s novými, originálními hrami s potenciálem rozvinutí do série. "Je zřejmé, že GTA je stálá značka, dokud budeme sérií i nadále přinášet tak vysokou kvalitu; je také docela zřejmé, že i Red Dead je stálá značka, opět se stejnou podmínkou, či Borderlands a NBA a další."

Borderlands se již letos ukáží s novým dílem a v produkci jsou i adventurní spin-offy vytvářené ve spolupráci s Telltale. Jejich zmínění ve stejné větě jako Red Dead naznačuje, že na kovbojskou sérii se v Take-Two nezapomnělo.

Zelnick také potvrdil, že o budoucnost BioShocku se bude starat 2K Marin, kteří pracovali na druhém dílu. "Myslím, že je v té sérii mnoho dobrého, čeho se vývojáři ještě nedotkli." řekl a dodal, že z finančního hlediska byl poslední díl pro firmu výnosný.

Take-Two chystá do konce března 2015 vydat hry jako NBA 2K15, Sid Meier's Civilization: Beyond Earth, Evolve, Borderlands: The Pre-Sequel a ještě pět dalších, zatím neoznámených titulů, které nejspíš budou představeny na E3 a pozdějším Gamesconu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama