Sledujte gameplay trailer Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte gameplay trailer Zaklínače 3

Sledujte gameplay trailer Zaklínače 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

5. 6. 2014 17:38 35
Reklama

Pokud sledujete náš živý blog k veletrhu E3, určitě jste se už dopracovali k informaci, že si pro nás vývojáři z CD Projekt RED na dnešní večer připravili prezentaci třetího Zaklínače. Akce bude vysílání živě přes internet a od 20:00 ji můžete sledovat na oficiálních stránkách.

PODROBNÉ INFORMACE A TRAILER V HD KVALITĚ

Na úvod prezentace vystoupil spoluzakladatel studia, Marcin Iwiński, s upřesněním data vydání, které je nyní stanoveno na 24. února 2015 a platí pro všechny tři platformy. Ihned v zápětí pak splnil první ze slibů a začal mluvit o jednotlivých verzích, v nichž bude možné třetího Zaklínače zakoupit.

Ve skutečnosti to je v podání CD Projekt RED vlastně úplně jednoduché - Iwiński naznačil, že každý dostane úplně stejný obsah a nemáme proto očekávat dvacet různých verzí s nesmyslnými DLC. Jak už je ale milým zvykem, vývojáři Zaklínače se snaží do obyčejných krabiček fyzicky napěchovat co nejvíce obsahu a platí to i tentokrát.

V obyčejné verzi tedy dostanete manuál, mapu, soundtrack, samolepky a průvodce světem Zaklínače. Naproti tomu sběratelská edice musela být zabalena do opravdu velké krabice a podstatné je, že se k ní můžete dostat pouze skrze předobjednávku. Srdcem sběratelské edice je masivní socha Geralta, který bojuje s gryfem. Jedná se o těžkou, ručně vyráběnou sochu, kterou v edici doprovodí vedle samotné hry také 200stránkový art-book, mapa, průvodce, rozšířený soundtrack, plechová krabička pro hru, vskutku hezky vypadající kovový Geraltův přívěšek a samolepky.

Sledujte gameplay trailer Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz

Vývojáři rovněž mysleli na ty, kdo si budou chtít hru zakoupit digitálně a zdůrazňují, že na GOG.com ji dostanou všichni bez jakékoliv DRM ochrany. Bonus spočívá v digitálním artbooku, bonusových videích a mapě. Pokud si hru zakoupíte přímo na GOGu, dostanete navíc ještě soundtrack, první sešit komiksu Zaklínač od Dark Horse, artworky, wallpapery a jako bonus hru Neverwinter Nights se třemi datadisky. Posledním dárkem je 5procentní sleva na Zaklínače 3 za každý díl, který jste si na GOGu pořídili, tzn. 5 % za první, 10 % za oba předchozí.

Po nezbytných informacích přišlo ke slovu očekávané video složené z gameplay záběrů, které před fanoušky knižní předlohy předhodilo hned několik otazníků. Kdo je světlovlasá žena s jizvou v obličeji? Kdyby to měla být Ciri, zapadá její věk do logických souvislostí? Proč ji chce císař zachránit, aby ji podle svých slov dal, co si zaslouží? Protože mu utekla a pohár trpělivosti přetekl?

Ze zkratkovitých informací těžko usuzovat, pokud jsou ale mezi vámi znalci románu i povídek, vítáme jakékoliv nápady, jakým směrem by se mohl příběh hry vrtnout. Faktem nicméně zůstává, že vedle Geralta se na scéně mihli i další staří známí v čele se zaklínačem Vesemirem a čarodějkami Triss a Yennefer!

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Součástí prezentace bude jednak odhalení úplně nového traileru s gameplay záběry, ale také nášup dalších informací o samotné hře, sběratelské edici a dalších zajímavostech. Ti, kdo už zmiňovaný trailer viděli, pak lákají, že půjde o překvapení v tom nejlepším možném slova smyslu a podtržení kvalitní práce, kterou lidé z polského CD Projektu dlouhodobě odvádějí.

Zaklínač 3: Divoký Hon vyjde s českými titulky začátkem příštího roku pro PC, PS4 a Xbox One, hra je zároveň v našem hledáčku pro nadcházející veletrh E3 a hned v úterý budeme přihlížet prezentaci a vyzpovídáme vývojáře novou sadou otázek!

Sledujte gameplay trailer Zaklínače 3
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama