Uniklé gameplay záběry z alfy Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniklé gameplay záběry z alfy Destiny

Uniklé gameplay záběry z alfy Destiny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

8. 6. 2014 09:43 2
Reklama

Červen, měsíc informačních úniků, nezastavuje a ani den před zahájením největší herní události roku je co neoficiálně odhalovat. Třeba Ryan Butler, grafik z Ubisoftu, včera streamoval hraní alfa verze Destiny z PS4 a pořízené záběry se dostaly na veřejnost. Prohlédněte si videa ze hry přiložená k novince a řekněte nám, co si o Destiny takhle v pohybu myslíte.

Mnoho hráčů si všimlo, že očekávané MMOFPS od Bungie vypadá trochu moc podobně Borderlands, jen bez onoho grafického filtru. Videa prý ukazují hru v módu Patrol, ve kterém se lze hrou jen tak potulovat, likvidovat nepřátele, prozkoumávat otevřený svět a potkávat další hráče. Butler hraje za Huntera a v jistých momentech ukazuje inventář a RPG prvky, jako vylepšování tří statistik - brnění, uzdravování a hbitost - pomocí volitelných dovedností. Systém ale nevypadá nijak komplikovaně.

Videa dále ukazují hru více hráčů, ježdění na vznášedlech, tanec (fakt), příšery z rasy Fallen i Hive a třeba i různé typy úkolů, jako ubránit spadlý satelit před nájezdníky nebo sběr předmětů z padlých nepřátel - zkrátka nic, co bychom jinde neviděli.

Nakonec nemůžeme nezmínit hráčova pomocníka, umělou inteligenci Ghost s hlasem Petera Dinklage (Tyrion ze Hry o trůny). Ale... no, panuje přesvědčení, že Dinklage neodvedl příliš dobrou práci a zní unuděně, s čímž lze po několika minutách jeho komentáře souhlasit. Však posuďte sami.

Že z Butlerova streamování nebude mít Bungie zrovna radost, sám zaměstnanec Ubisoftu tuší. Videa mizí z YouTube poměrně rychle, tak se na pět několikaminutových ukázek podívejte, dokud jsou přístupná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama