Bungie vysvětluje herní módy v Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie vysvětluje herní módy v Destiny

Bungie vysvětluje herní módy v Destiny

Dan Kremser

Dan Kremser

9. 6. 2014 13:20 1
Reklama
AUTOŘI ODHALUJÍ DALŠÍ DETAILY

Hlavní designér hry Luke Smith reagoval na uniklé záběry a na fóru Neogaf se rozpovídal o některých herních mechanismech a celé koncepci Destiny.

Řeč padla například na online prvky a způsob, jakým budou, respektive nebudou narušovat váš zážitek. Podle Smitha se ve hře budou nacházet oblasti, kde budete na ostatní hráče narážet více a naopak místa, kde se bude interakci možno vyhnout. Také se prý nestane, že by vám jiní hráči narušovali mise, jelikož je možno se k ostatním připojit jen na předem vyhrazených místech. Smith pak také nezapomněl zdůraznit věrohodnost zážitku a živoucí svět, kde se bude neustále něco dít a ostatní hráči okolo doplňovat uvěřitelnost Destiny.

Ze Smithova příspěvku také vyplývá, že všechny úkoly budete moci plnit jak sami, tak i ve skupině až 4 hráčů a je jen na vás, zda si troufnete třeba i na úkoly určené pro vyšší levely úplně sami. Vedle klasických misí pak hra nabídne také takzvané Strikes - jakési uzavřené arény pro 3 hráče zakončené bossem, které půjdou hrát pořád dokola a získáte v nich nejlepší loot. Důležitou roli pak bude hrát i samotné objevování herního světa, hledání nových zbraní nebo příležitostné plnění dalších vedlejších úkolů. Letmo se ve zmiňovaném příspěvku mihly také Raidy a pár dalších věcí, na jejichž detailnější odhalení si ale ještě pár hodin musíme počkat.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Už dříve jsme se dozvěděli, že Destiny se ukáže v plné parádě na E3 konferenci Sony. Vývojáři z Bungie nám nyní pár hodin před velkou slávou nabízejí malou ochutnávku zajímavě vypadajícího MMO pro konzole nové generace prostřednictvím krátkého instagramového videa.

Pár nových záběrů dává jasně tušit, že Destiny má velké ambice a po oficiálním informačním tichu to konečně vypadá na pořádné žně. Napodledy jsme o Destiny slyšeli ve spojení s uniklými gameplay záběry z alfy a finanční zprávou Activisionu, která hru zmiňovala jako nejdražší projekt firmy v její historii a stejně tak se jedná také o největší projekt veteránů z Bungue, kteří mají na triku většinu her ze série HALO.

Destiny by měla vyjít už v záží letošního roku a to pro jak staré, tak i nové konzole. Verze pro PC byla krátce po oznámení zrušena a je velmi nepravděpodobné, že by na tom letošní E3 něco změnila. Naopak lze vzhlkedem k faktu, že Destiny bude jedním z taháků konference od Sony očekávat určitou exkluzivitu pro platformy Playstation. Detaily se však dozvíme až během zmiňované noční konference.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama