Sony odhaluje LittleBigPlanet 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony odhaluje LittleBigPlanet 3

Sony odhaluje LittleBigPlanet 3

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2014 13:46 1
Reklama

Sony včera vedle oznámení titulů velkých přinesla také řadu drobných věcí pro všechny hračičky mezi námi – LittleBigPlanet 3. Třetí díl není vyvíjen ve studiích Media Molecule, ale ve studiích Sony XDev Europe, což Media Molecule vtipně komentují na vlastním Twitter účtu.

Nic to však nemění na tom, že se opět máme nač těšit, nově dokonce s možností zajímavé kooperace v podání extra trojice postaviček, jež budou Sackboye doprovázet v jeho nejnovějších dobrodružstvích. První představenou byl snad z ponožky vyrobený psík Oddboy, dále to byl velký vlněný hromotluk Toggle a naposled také létající a nepřekvapivě též vlněný Swoop. Jistě přitom není třeba zmiňovat fakt, že každá z postaviček umí něco jiného a leckteré hádanky vyžadují spojený důvtip všech z nich.

Jak to celé vypadá v praxi, na se to můžete podívat v prémiové ukázce, jež ukazuje celou tu vlněnou partu v praxi. A to nejlepší nakonec – úrovně vytvořené pro PS3 verze LittleBigPlanet půjdou hrát i na PS4 ve třetím díle, a to dokonce s vylepšenou grafikou. Bez nadsázky nás tedy na letošní svátky čekají rovnou miliony úrovní!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama