Čtvrtý Far Cry v pohybu! + CO-OP
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čtvrtý Far Cry v pohybu! + CO-OP

Čtvrtý Far Cry v pohybu! + CO-OP

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2014 08:30 8
Reklama
KOOPERACE A PLAYSTATION EXKLUZIVITA

Nové Far Cry se mihlo také na konferenci Sony a tvůrci nám tam ukázali hodně našlapaný multiplayer i explozivní hratelnost. Nechybí obligátní střílení, automobilová honička, přeskakování z auta na auto a ani hodně efektní využití padáku. Tím hlavním tahákem byl ovšem drop-in/drop-out multiplayer s malinkatým vrtulníkem.

Multiplayer na platformách od Sony, tedy na PlayStationu 3 a PlayStationu 4 navíc bude mít exkluzivní vlastnost, kdy kamarád sám nemusí vlastnit kopii hry a bohatě vám stačí jen jedna.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Ubisoft vybalil jedno z největších es své prezentace hned z kraje a poslal nás do Himálají ihned na začátku večera. Měli jsme možnost vidět prezentaci čtvrtého dílu Far Cry a stálo to za to. V přiloženém videu se můžete podívat na prvních pět minuty hry, kdy se s falešným dostáváte do hornaté krajiny a potkáváte rozezleného Pagan Mina, nemilosrdného diktátora himalájské zemičky Kyrat a hlavního antagonistu hry.

Ten je opět přinejmenším mírně vyšinutý a Ubisoft s jeho vykreslením opakovaně sází na výraznou postavu záporáka s rozmáchlými gesty a velkými řečmi. Koukněte sami na přiložené video a sdílejte s námi váš názor – může stejný recept vyjít Ubisoftu i podruhé? My rozhodně doufáme, že ano!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama