Další informace o Uncharted 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další informace o Uncharted 4

Další informace o Uncharted 4

Dan Kremser

Dan Kremser

11. 6. 2014 10:57 2
Reklama
AKTUALIZACE

Naughty Dog poskytli v rámci E3 interview týkající se jejich očekávaného a lákavým videem konečně také oficiálně oznámeného čtvrtého pokračování série Uncharted. To ponese jméno Uncharted: A Thief’s End.

Ze týmu vývojářů mluví kreativní ředitel Neil Druckmann a režisér Bruce Straley – oba například stáli u zrodu loňského hitu The Last of Us (který také letos dorazí i na PlayStation 4 v remasterované edici) a prvních dvou dílů Uncharted. V téměř čtyřech minutách mluví o tom, kterak se těší na návrat k akčnější hratelnosti od poněkud konzervativnějšího TLoU. Rovněž se můžeme těšit na podstatně výkonnější konzoli a živější a detailnější svět – ostatně, Naughty Dog vždycky uměli ten výkon konzol pořádně vyždímat.

Zkrátka a dobře, máme se nač těšit, toto bude jízda a ještě ke všemu také parádně vypadající. A vám, pokud ovládáte angličtinu, rozhodně doporučujeme rozhovor zhlédnout.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Sony konečně oficiálně odhaluje a pojmenovává čtvrté Uncharted a přidává podtitul A Thief's End, který se představil parádním trailerem běžícím přímo na Playstationu 4. Tvůrci slibují strhující grafiku, 1080p, 60 FPS nebo třeba  Nathana dvakrát detailnějšího než Joela z The Last of Us.

Po obsahové stránce je to však zatím bída. Hlavní zápletka by se měla točit okolo pirátského zlata a opět to vypadá na solidní detektivku. V pozadí pak v traileru běží konverzace mezi Nathanem a Sullym, která se točí okolo příznačného posledního dobrodružství, což pak sedí i k samotnému názvu. Detaily ovšem autoři z Naughty Dog křečovitě tají a vedle avizované džungle nechtějí prozradit ani další lokace.

Hra vyjde exkluzivně na Playstation 4 někdy v roce 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama