Diablo III: RoS na PS4 oproti Xboxu v 1080p
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Diablo III: RoS na PS4 oproti Xboxu v 1080p

Diablo III: RoS na PS4 oproti Xboxu v 1080p

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 6. 2014 14:09 1
Reklama
DIABLO III: ROS NA PS4 V LEPŠÍM ROZLIŠENÍ

Playstation 4 nebude mít navrch jen bonusovým obsahem, ale také kvalitou obrazu. E3 totiž vynesla na světlo informaci, že Xbox One prohrává další válku o rozlišení. Zatímco na Playstationu 4 si užijete plných 1080p, na Xboxu One už se budete muset spokojit pouze s 900p. Zato ale obě konzole nabídnou 60 FPS, což je pro Blizzard to nejdůležitější.

Jak to bude s Playstationem 3 a Xboxem 360 se neví, ale dá se předpokládat, že stejně jako původní hra poběží datadisk na těchto platformách v 584p.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Ultimátní zlo nám prý nedá spát s blížícím se datem vydání Diablo III: Reaper of Souls pro PlayStation 3 a 4. Kromě přenesení celé hry i s datadiskem na konzole se PlayStation verze pochlubí speciálním obsahem navíc odkazující na ikonické PS hry.

První byl odhalen v rámci Sony konference - cestování do tuhých Nephalem Riftů nás může zavést do zamořených dungeonů, kde se ve vzduchu vznáší nepěkný žlutý oblak houbových výtrusů. V těchto lokacích narazíme na staré známé clickery a bloatery z The Last of Us.

To není všechno, Ultimate Evil Edition pro PS také bude obsahovat speciální brnění odkazující na PS2 hit Shadow of the Colossus. Hráči automaticky dostanou plány k transmogrifikaci šesti kusů brnění do podoby nového setu brnění, které budou moci nosit všechny třídy.

Diablo III: Reaper of Souls - The Ultimate Evil Edition vychází 16. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama