Destiny nebude mít splitscreen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny nebude mít splitscreen

Destiny nebude mít splitscreen

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 6. 2014 09:17 6
Reklama

Vývojáři stojící za očekávaným a něuvěřitelně drahým hitem Destiny v rozhovoru pro GameSpot redaktorům sdělili smutný fakt, že jejich nejnovější FPS titul nebude obsahovat splitscreen umožňující hraní více hráčů na jedné konzoli.

Těm, kteří neznají studio Bungie to sice nemusí připadat nijak zvláštní – rozdělená obrazovka přeci jen není kdovíjakým standardem, ne u velkých her. Faktem však je, že Bungie v tomto ohledu mají velkou tradici a jejich série Halo byla touto vlastností známa. Zdůvodňují to snahou poskytnout hráčům co možná největší svobodu a volnost. Faktem však je, že u hry s otevřeným a perzistentním světem museli autoři narazit také na řadu technických omezení, nehledě na to, že v honbě za co možná nejkrásnější grafickou stránkou hry je zkrátka a dobře problém referovat dvě scény najednou.

Nicméně, Eric Osborne ze studia jedním dechem dodává, že od myšlenky neopouští tak docela a je teoreticky možné, že se hra podpory rozdělené obrazovky dočká někdy v budoucnu. Ostatně, Destiny s námi bude dlouho, velmi dlouho – vydavatel uvažuje až o dekádu dlouhém využívání světa této hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama