Activision uvažuje nad Destiny na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision uvažuje nad Destiny na PC

Activision uvažuje nad Destiny na PC

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

15. 6. 2014 17:35 11
Reklama

Exkluzivně konzolové MMOFPS od Bungie si momentálně užívá pozornosti díky probíhajícímu alfa testování na PS4, ale vypadá to, že Destiny nemusí zůstat pouze na konzolích. Generální ředitel Activisionu, Erik Hirshberg, naznačil v rozhovoru pro Polygon, že by se jejich hra mohla na počítačích objevit.

„Destiny se na PC hodí a je to něco o čem často mluvíme a pozorně sledujeme. Očividně to při pohledu na žánr a typ hry dává smysl," řekl Hirshberg a dodal, že tím však nic neoznamuje. "Celá věc je zatím tématem častých diskuzí."

Destiny totiž kromě PlayStation 4 a Xbox One také míří na předchozí generaci konzolí, což Hershberg zdůvodnil tím, že i téměř rok po představení nových zařízení má spousta hráčů doma PS3 a Xbox 360. Rozsah a rozpočet Destiny by neumožnil udělat hru výdělečnou jenom na next-genu: „Myslím, že spousta hráčů plánuje upgrade svého herního zařízení, až budou moci. Ale dosud tak neučinili a my prostě nemůžeme ignorovat vysoký počet hráčů s last genem."

Každopádně se dříve dočkáme pořádně usazeného Destiny na konzolích, než a jestli vůbec se ukáže i na počítačích: „Vyvíjet hru na PC je úplně jiné než ji vytvářet pro konzole, a tak se snažíme držet se toho, co umíme a dělat to správně a v co nejvyšší možné kvalitě."

Activision s Bungie uzavřeli desetiletou dohodou na stálou podporu připravované onlinovky, která počítá s rozšířeními a pokračováním. Destiny před vydáním ještě čeká beta v červenci na PS4 a PS3 a celosvětově by pak měla hra vyjít 9. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama