Čím bude Destiny exkluzivní na PS?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čím bude Destiny exkluzivní na PS?

Čím bude Destiny exkluzivní na PS?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 6. 2014 10:51
Reklama

Očekávaná MMOFPS Destiny od Bungie má ráda PlayStation 4 – již dříve jsme psali o tom, že studio považuje PS4 za hlavní platformu a v současné době to podtrhují například exkluzivní alfaverzí hry. A nejen tím.

Dále to zajde ještě v Japonsku, na tamním trhu nebude Destiny k dostání na jiné platformy než na PS3 a PS4. Destiny tam bude zkrátka a dobře PS exkluzivním titulem, zatímco zbytek světa si bude moci platformy vybírat, a to již 9. září. A kdoví, možná se dočkáme s nějakým tím zpožděním i PC verze.

Vedle toho Bungie sdělují svým fanouškům, jaký exkluzivní obsah si přichystali pro majitele konzolí nesoucích značku PlayStation. Ti z vás, kteří si hru pořídí na PS3 či PS4 dostanou kooperativní misi na Marsu nazvanou Dust Palace Strike zasazenou do nepřáteli infiltrovaného mrakodrapu, kompetitivní mapu Exodus Blue a k tomu samozřejmě ještě nudnou výbavu v podobě lodí, zbroje a zbraní. Veškerý tento obsah by nakonec měl být dostupný i na ostatní platformy, s největší pravděpodobností se tomu ale tak nestane do podzimu 2015.

A jaký je váš názor na exkluzivní obsah pro konkrétní platformy? Je pro vás něco takového hlediskem výběru platformy, pro jakou si daný titul pořídíte, nebo se rozhodujete na základě něčeho docela jiného?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama