LittleBigPlanet 3 vyjde také pro PS3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LittleBigPlanet 3 vyjde také pro PS3

LittleBigPlanet 3 vyjde také pro PS3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 6. 2014 15:38
Reklama

Během tiskové konference Sony na E3 byl oznámen třetí díl roztomilé plošinovky LittleBigPlanet, se kterým se původně počítalo pouze pro PlayStation 4.

Na této platformě jsme si hru později vyzkoušeli a nic nenasvědčovalo tomu, že by hra zamířila i na starší generaci. Základna hráčů je ale obrovská a Sony dnes oznámila, že hra si skutečně najde cestu i na PlayStation 3. Informaci vyzradil komunitní koordinátor, Steven Isbell, na svém Twitteru, když na danou otázku odpověděl poměrně otevřeně. Slíbil, že hra vyjde na PS3, a že se později dozvíme více informací.

Za zmínku rovněž stojí i připomenutí, že LittleBigPlanet 3 bude umět využít veškerý fanouškovský obsah, dostupný pro předchozí díly, což je záruka nepřeberného množství obsahu hned od launche. Jediné, co zbývá vyřešit, je podpora cross-platform hraní, které by hře přihrálo i dostatečný počet fanoušků a zaručilo neutuchající pulzování komunity i nadále.

Dojmy z hraní LittleBigPlanet 3 za všechny nové postavičky přineseme v následujících dnech, v rámci dozvuků dojmů z veletrhu E3!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama