Alfu Destiny hrálo 6,5 mil. hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Alfu Destiny hrálo 6,5 mil. hráčů

Alfu Destiny hrálo 6,5 mil. hráčů

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 6. 2014 15:38 6
Reklama

Koncem minulého týdne jsme vám přinesli dojmy z hraní alfatestu multiplayerové akce Destiny a dnes pro vás máme zajímavé statistiky. Pochlubili se jimi vývojáři z Bungie, kteří po ukončení celé akce sečetli počty všeho možného a čísla jsou poměrně zajímavá.

Předně, alfatestu se zúčastnilo 6 461 871 hráčů, kteří se na serverech pohybovali od předminulého čtvrtka do následujícího pondělí. Není se proto čemu divit, že tak masivní publikum dokázalo zabít takřka 150 milionů protivníků jen hlavní zbraní, dalších 22 milionů sekundární a stejný počet speciální schopností.

Další čísla uvádí, kolik bylo sesbíráno světelných orbů, obsazeno kontrolních bodů a dalších věcí, které jsou však důležité spíše pro samotné vývojáře, aby mohli lépe, nebo účelněji připravit betatest. „Spoustu lidí se nás ptálo, jestli to byla skutečná alfa. Ano, byla! Sesbírali jsme horu dat a zpětné vazby, učíme se z toho a Destiny se díky tomu stane lepší hrou,“ říkají vývojáři a slibují, že beta bude stát za to!

Jen pro pořádek uvádíme, že betatest začne 17. července pro ty, kdo si hru předobjednali, a od začátku pouze pro PS4 a PS3 s tím, že X360 a XOne verze bude zpřístupněna později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama