Únik informací o Zaklínači 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Únik informací o Zaklínači 3

Únik informací o Zaklínači 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

23. 6. 2014 10:30 8
Reklama

Pracovní týden nezačíná pro vývojáře z CD Projektu moc dobře. V neděli večer totiž došlo k opravdu obřímu úniku interních dat o vývoji Zaklínače 3, který rozhodně nelze považovat za další z řady řízených marketingových kroků.

UPDATE: VYJÁDŘENÍ VÝVOJÁŘŮ

K úniku informací se před krátkou chvílí vyjádřili i zástupci CD Projekt RED, kteří, stejně jako naše redakce, varují před zkoumáním jednotlivých souborů, pokud si nechcete zkazit zážitek z hraní. Vývojáři zároveň ujišťují všechny fanoušky hry, že únik v žádném směru neovlivní dokončení vývoje, a to jak ve smyslu obsahovém, tak časovém. Hra by tedy stále měla vyjít ve stanoveném datu - 25. února 2015 - se všemi prvky příběhu i herních mechanismů.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

První náznak se objevil už tradičně na Redditu, kde uživatel s přezdívkou Kromgar promluvil o uniklém archivu dokumentů a zveřejnil několik obrázků. Naznačil také, že dokumenty obsahují informace o postavách, konci hry a samozřejmě i nepřátelích, proti kterými budeme v kůži zaklínače Geralta stát.

Později se informace zpřesnily a magazín PS4 Daily uvedl, že dokumenty byly staženy z napadeného Google drive jednoho z vývojářů. Ve vláknu na Redditu je možné celý archiv stáhnout a jednotlivé soubory si projít, určitě vám to ale nedoporučujeme.

Únik informací o Zaklínači 3
i Zdroj: Hrej.cz

Ačkoliv totiž jsou některé z dokumentů staršího data, a podle upozornění již neaktuální, stále obsahují základní informace včetně všech questů a možných konců hry. Ani my jsme se proto nepouštěli do hlubšího zkoumání, nicméně nevinné informace o tom, že se na scéně ve flashbacku objeví i malá Ciri, aby ti, kdo nečetli knihu, pochopili všechny souvislosti, se nám rozhodně zamlouvá. Z dalších věcí, které mezi spoilery rozhodně nepatří, je mapa Ard Skellig, největšího v souostroví Skellige, západně od pevniny. Sám o sobě by měl mít rozlohu 64 kilometrů čtverečních a jednotlivé body na mapě vyznačují místa, kde se může (a také nemusí) stát něco zajímavého. Popis jednotlivých míst si ale opět necháme pro sebe, protože vyzrazuje podstatnou část příběhu i detailů jednotlivých questů.

Únik informací o Zaklínači 3
i Zdroj: Hrej.cz

Jen pro zajímavost ještě přidáváme mapu celého Severního království, kde se bude třetí Zaklínač odehrávat. Souostroví Skellige je sedmice ostrůvků v levé části mapy, pro představu, jak bude zbytek herního světa velký, to však bohatě stačí. Na každý pád ale upozorňujeme, že všechny informace je nutné stále chápat jako přísně neoficiální a nevylučujeme, že se do vydání hry 25. února 2015 nemůže něco zásadního změnit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama