The New Order 2 si chtějí autoři vypiplat
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The New Order 2 si chtějí autoři vypiplat

The New Order 2 si chtějí autoři vypiplat

Ondřej Švára

Ondřej Švára

25. 6. 2014 05:59
Reklama

Pokud byste rádi v blízké budoucnosti hráli další díl série Wolfenstein, jenž by navazoval na povedenou novinku The New Order, nejste ve svých tužbách sami. Podobně přemýšlí také samotné autorské studio Machine Games a už dopředu ví, o čem by "dvojka" mohla být. 

Potvrdil to kreativní Jens Matthies. "Opravdu bychom moc rádi vyrobili pokračování. A stejně jako jsme věděli, s čím uspěje současná hra, tak víme, co udělá dobrým další díl," konstatoval vývojář. 

Ve svých vizích byl samozřejmě spíš tajemný než konkrétní, ale přesto zmiňuje jednu klíčovou charakteristiku The New Order. Hra vyšla v takovém stavu, v jakém měla. Všechny komponenty a vlastnosti měli vývojáři do nového Wolfensteina možnost a také čas dát, takže Matthies hovoří o the New Order jako "vybroušeném diamantu" a to nikoliv proto, že by se chtěl přehnaně chlubit, ale aby vyjádřil fakt, že když má tvůrčí studio na práci dostatek času, výsledek za to stojí. 

Zároveň má ale Matthies pocit, že studio může jít ještě dál. "Měli jsme sice možnost ladit svůj projekt mnohem víc, než kdy v minulosti, ale ještě se můžeme zlepšit. Například v předprodukční části," dodal vývojář. O konkrétních podobách či existenci The New Order 2 je samozřejmě ještě velmi předčasné hovořit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama