PS+ na červenec pro tři platformy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PS+ na červenec pro tři platformy

PS+ na červenec pro tři platformy

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 6. 2014 07:29 1
Reklama

Nový systém uvolnění dvou her pro každou ze tří platforem od Sony v rámci měsíční nabídky Instant Game Collection PlayStation Plus v červenci nabírá obrátky. Konečně se evropská nabídka od té americké příliš neliší a hráči v obou regionech tak dostávají téměř stejné hry. Podívejte se na video ukazující červencové tituly pro evropany.

Towerfall: Ascension je zábavná lokální multiplayerovka, která debutovala na Ouye, kde jsme ji také hráli. Strider je pak old-schoolová hack'n'slash v moderním kabátku s ninjou v hlavní roli. Vlastníci PS3 se budou moci bát nebo spíš nebát ve dvou u Dead Space 3 nebo potrápit své hlavy u 2D fyzikální plošinovky Vessel. Oprášit Vitu doporučíme kvůli povedenému LEGO Batman 2: DC Superheroes, která tradiční hratelnost LEGO her skvěle míchá s komiksovými hrdiny ze světa DC. 2D adventura Doki Doki Universe pak zaujme především ty, kteří se unikátním hrám nebrání.

Nabídka vstoupí do platnosti ve středu 2. července, kdy Instant Game Collection opustí Pixeljunk Shooter Ultimate, Trine 2: The Complete Story, NBA 2K14, Sly Cooper Thieves in Time, Puppeteer, Lone Survivor, Dragon's Crown a Surge Deluxe. Tak stahujte, dokud můžete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama