Bude No Man's Sky i na PC?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bude No Man's Sky i na PC?

Bude No Man's Sky i na PC?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 7. 2014 10:35 1
Reklama

Ačkoliv se o vydání postupně generovaného vesmírného simulátoru No Man's Sky na PC při loňském oznámení na VGX nepochybovalo, vývojáři z Hello Games o platformách mimo PlayStation 4 spíše mlčí. Proč tomu tak je vysvětlil Sean Murray v rozhovoru pro RPS.

„V podstatě děláme konzolový debut na PS4. Více toho momentálně neříkáme. Což nechává prostor pro PC verzi, kterou vážně chceme udělat."

Murray jistě použil slova konzolový debut úmyslně. Naznačil tak, že by se hra mohla časem objevit i na jiných konzolích. Bližší časovou specifikaci verzí mimo PS4 však Murray nesdělil. Vysvětlil, že Hello Games jsou malý tým, který soustředí všechnu svoji práci na jednu verzi hry, která samotná ještě zabere nějaký čas. Dokud si nebudou jistí, že zvládnou práci na více verzích najednou bez velkého omezení, nechtějí nic oznamovat.

Každopádně PC verze by No Man's Sky sedla už jenom díky lepší modovatelnosti, ke které otevřenost hry úplně svádí. Hello Games však není v otázce modů ještě rozhodnuto. „Soustředíme se na herní prvky, které dělají hru takovou, jakou jsme si ji představili - tedy prozkoumávání rozlehlého vesmíru. To by mohlo obsahovat podporu modů, ale dozvíme se více při samotném vývoji."

Hello Games zjevně mají jasný cíl, který chtějí s No Man's Sky dosáhnout, ale z jejich slov je cítit, že konec vývoje je zatím v nedohlednu. My se na hru těšíme ať už na PS4, PC či kterékoliv jiné platformě. Co vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama