Gearbox představuje svoji novou IP!
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gearbox představuje svoji novou IP!

Gearbox představuje svoji novou IP!

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 7. 2014 18:08 3
Reklama

Studio Gearbox oznamuje nový titul. Nese jméno Battleborn a bude to FPS odehrávající se v uzavřených arénách. Titul dorazí na stolní počítače, Xbox One a PlayStation 4 a zástupci studia jedním dechem dodávají, že se jedná zatím o jejich nejambicióznější projekt. Zní to lákavě? Jen čtěte dále a nezapomeňte také zhlédnout oficiální představující video.

Gearbox představuje svoji novou IP!
i Zdroj: Hrej.cz

Hra se bude odehrávat ve vzdálené budoucnosti a zaměří se na multiplayer jak kooperativní, tak i kompetitivní. Cover článek Game Informeru hovoří o tom, že hra mnohem více než jiné žánry bude představovat FPR verzi klasických MOBA her a těšit se můžeme na frenetickou akci i zběsilé levelování v bitvě o poslední hvězdu galaxie. Představena byla šestice archetypu, mezi které patří mariňák, kyber-samuraj, elfí lovkyně, steampunkový chlapík, čarodějka a olovo roznášející bandita. Z herních mód use představení dočkal zatím pouze jeden - Incursion, ve kterém se proti sobě vrhnou do arény plné malých nepřátel dva týmy o pěti hráčích.

Na závěr dodáváme, že vydavatelem stejně jako u série Borderlands zůstává pochopitelně 2K Games a že titul by měl vyjít ve fiskálním roce končícím 31. březnem roku 2016.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama