Bližší pohled na DLC pro Dark Souls II
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bližší pohled na DLC pro Dark Souls II

Bližší pohled na DLC pro Dark Souls II

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

16. 7. 2014 08:29
Reklama

První ze tří letních DLC pro Dark Souls II se ukazuje na screenshotech přímo od From Software. Výprava za korunou Ponořeného krále může začít!

Vývojáři se rozhodli v každém z plánovaných DLC nabídnout trochu jiný přístup k hratelnosti. Crown of the Sunken King se soustředí na environmentální hádanky, a tak se budete ztrácet v bludišti ďábelsky propojených cestiček a ůzkých chodbiček, vyhýbat se pastem, hledat páky, které otevřou cestu dál, ale nebojte se, samozřejmě dojde i na střety s nepřáteli.

Často se budete muset poprat s nebezpečným přízrakem na mostcích, které neumožňují uhybné manévry. Jindy vás budou otravovat zástupy kostlivců, obří mokvající brouci, nebo dokonce narazíte na známou tvář z Black Gulch.

From Software se inspirovali dávnou architekturou Jižní Ameriky a tak nás naše cesta zavede do obří podzemní jeskyně, ve které se tyčí monumentální struktury s detailní výzdobou na stěnách. Obrázky ukazují masivní prostor, ve kterém se hráč až ztrácí.

Crown of the Sunken King vychází 22. července na PC a 23. na PS3. DLC by mělo nabídnout zhruba 3 hodiny hry a o něco více, pokud si hráči zvolí těžší variantu průchodu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama