Last of Us pro PS4 se už prodává
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Last of Us pro PS4 se už prodává

Last of Us pro PS4 se už prodává

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 7. 2014 12:32 2
Reklama

Ačkoliv remasterovaná edice The Last of Us pro PlayStation 4 vyjde až začátkem příštího týdne, někteří hráči se ke své kopii dostali už nyní. Jak? To se v tuto chvíli řeší, ale ruku na srdce, k žádnému kloudnému závěru stejně nikdo nedojde.

Proto můžeme v předstihu přinést několik základních informací včetně obrázků ze streamu, který proběhl na Twitch kanálu uživatele s přezdívkou Jgdogg, jenž hru údajně koupil ve Walmartu.

Záznam vysílání není k dispozici, podívat se ale můžete na slušnou galerii obrázků, ze kterých si můžete všimnout několika odlišností od původní PS3 verze. Jde samozřejmě především o kvalitu grafického zpracování a věci jako detailněji propracovaný Joelův plnovous, kvalitně vymodelované listy stromů vrhající uvěřitelný stín a vyslovené drobnosti jako zvuk baterky vycházející z malého repráčku na ovladači.

Z čistě technického hlediska je pak zajímavá pouze informce o tom, že hra si ukousne z pevného dísku konzole 50 gigabajtů volného místa, což by ale neměl být žádný velký problém za předpokladu, nebudete-li si chtít hru stahovat. Budete-li hrát z disku, instalace do bodu, kdy už můžete začít hrát, trvá necelou minutku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama