Patch pro TLOU na PS4 přidá foťák
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch pro TLOU na PS4 přidá foťák

Patch pro TLOU na PS4 přidá foťák

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 7. 2014 16:14 2
Reklama

Day one patche nepatří mezi nejoblíbenější, ale zrovna v tomto případě si myslíme, že si hráči stěžovat nebudou. The Last of Us Remastered totiž dostane zajímavý photo mode (podobný tomu z Infamous: Second Son), se kterým si budete moci na PS4 vyfotit momenty ze hry se spoustou upravitelných možností.

Video pochází z livestreamu nové funkce, kterou předváděl Nathan Home z Naughty Dog. Kromě širokého výběru rámečků, barevných filtrů, hloubky zaostření, pozice fotoaparátu, nastavení zrnitosti, světlosti a tmavosti v rozích nechybí ani možnost snadného sdílení finální fotky s vašimi kamarády, potažmo celým světem. Mějte na paměti, že i přes vyšší kvalitu záznamu, obraz prošel kompresí a ve skutečnosti hra vypadá lépe. Případně se podívejte na oficiální představení photo mode, které ale vyžaduje potvrzení věku kvůli surové nátuře hry. Za zmínku stojí, že se ve videu naznačuje soutěž o nejlepší fotku ze hry.

The Last of Us Remastered vychází v rámci několika dnů a jestli váháte nad jeho koupí, určitě vám pomůže naše recenze, které se dočkáte už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama