Jak velké bude Destiny?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak velké bude Destiny?

Jak velké bude Destiny?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

28. 7. 2014 08:14 8
Reklama

Beta sice skončila, ale díky zvedavým dataminerům se můžeme dozvědět více o konkrétním obsahu plné verze onlinové střílečky od Bungie.

V souborech bety byly nalezeny údaje, které naznačují, že ve hře bude 32 příběhových misí, z čehož 8 je bez bližší specifikace a jedna představuje závěrečné titulky. K tomu přijde 23 strike misí, tedy oněch raidů pro tři hráče, z nichž se ví blížší podrobnosti o 6 normálních, 4 vanguard misí a 5 nightfall misí. Společně s různými úkoly, které můžete nalézt na povrchu planet (a Měsíce) se celkový počet aktvit vyšplhá na úctyhodných 148.

Je pravděpodobné, že do finální verze v září se počet aktivit zvýší, co však zůstane stejné je odhalená rozloha herní plochy na Zemi.

Ze streamovaného hraní jednoho z komunitních manažerů z Bungie vyšlo najevo, že každá planeta (a Měsíc) bude mít přesně jednu explore misi, která hráčům umožní prozkoumat celou hratelnou plochu dle libosti. Na Zemi to bude Old Russia, na Měsíci Sea of Storms, na Venuši Ishtar Sink a na Marsu Meridian Bay.

Což není zrovna nejlepší zpráva. Ne, že by rozpadlý komplex ruského kosmodromu nebyl rozlehlý, ale jako zhruba čtvrtina celkové herní rozlohy nepůsobí zrovna největším dojmem.

Datamining také odhalil názvy a doporučené levely pro jednotlivé příběhové mise, což ukázalo, že maximální úroveň je stanovená na 20. Další údaje zahrnují počty různých druhů výzbroje, brnění a typů lodí. Avšak stále mějme na paměti, že se jedná o údaje ze souborů bety a finální čísla se budou nejspíše lišit.

Destiny vychází 9. září na PS4, XOne, PS3 a Xbox 360. Bungie plánuje hru po vydání zásobit rozšiřujícími DLC, které by mohli hráče zavést za hranice sluneční soustavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama