PC verze Unity a Far Cry vznikají v Kyjevě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Unity a Far Cry vznikají v Kyjevě

PC verze Unity a Far Cry vznikají v Kyjevě

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 7. 2014 11:25 3
Reklama

PC verze očekávaných hitů z dílen Ubisoftu nebude francouzský vydavatel vyvíjet ve svých hlavních studiích, ale přesunul jejich vývoj dále na východ. Alespoň tak to vyplývá ze zdrojů serveru The Dark Side of Gaming.

Nejedná se o nic oficiálně potvrzeného, nicméně zatím to skutečně vypadá, že PC verze Assassin’s Creed: Unity a Far Cry 4 vznikají v ukrajinském Kyjevě. Pokud byste však chtěli mít nějaké obavy, tak je zatím s klidem zažeňte. Kyjevská odnož Ubisoftu je ta, ve kterém vznikly například PC verze titulů Assassin’s Creed III, Tom Clancy’s Splinter Cell: Conviction, Assassin’s Creed IV: Black Flag a Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier.

Zapátrejte v paměti sami, zda tyto tituly měly či neměly na vašich PC nějaké zásadní potíže. Faktem nicméně je, že například výborné porty jako jsou Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist či Far Cry 3 v tomto studiu nevznikaly. My každopádně doufáme, že v tomto případě Ubisoft ví, kam outsourcuje takto důležité tituly, a že mají vše pevně ve svých rukách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama