Trailer na nové DLC ke CoD: Ghosts
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer na nové DLC ke CoD: Ghosts

Trailer na nové DLC ke CoD: Ghosts

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 8. 2014 10:04
Reklama

Čtvrtý a poslední balíček map pro Call of Duty: Ghosts nese jméno Nemesis a vývojáři ze studia Infinity Ward nám aktuálním videem zprostředkovávají náhled toho, co nás čeká a nemine.

Čtveřice nových map nese jména Goldrush, Subzero, Dynasty a Showtime, přičemž předposlední jmenovaná je předělávkou mapy z Call of Duty 4: Modern Warfare. Vedle toho se také můžeme těšit na zakončení ságy Extinction – ve čtvrté epizodě s názvem Exodus se podíváme do zatím nejrozsáhlejší oblasti tohoto módu a vedle všech již známýhc potvor se potkáme také s nováčkem jménem Ancestor – bestie, jež dokáže ovládnout mysl svých protivníků.

Sledujte video a nechte se nalákat výkonným producentem hry, Markem Rubinem. Ten má ke všemu co říci a vy neváhejte udělat to samé – sdílejte s námi v diskuzi váš názor nejen na aktuální představované DLC, ale neváhejte také vyjadřovat své sympatie či antipatie k sérii Call of Duty celkově.

A jako je tomu zvykem, nejprve spatří toto DLC světlo světa na konzolích od Microsoftu, a to již 5. srpna. Ostatní platformy budou muset trpělivě přečkat zaplacenou exkluzivitu Xboxu 360 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama