Další detaily o AC: Rogue odhaleny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další detaily o AC: Rogue odhaleny

Další detaily o AC: Rogue odhaleny

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 8. 2014 16:19 7
Reklama

Patříte-li mezi fanoušky assassinské série, jistě vám neunikl včerejší leak a oficiální oznámení očekávaného druhého titulu, který by měl letos vyjít. Nyní se objevují bližší informace ohledně dosud tajemstvím zahaleného dílu, které odpovídají na mnoho otázek, jež jsme si dosud ohledně hry kladli. Varujeme, že následující řádky obsahují jisté spoilery, proto ve čtení pokračujte na vlastní nebezpečí.

Assassin's Creed: Rogue se bude odehrávat během Francouzsko-indiánské války v druhé polovině 18. století a příběhově propojí třetí a čtvrtý díl a měl by uzavřít severoamerickou část série. V hlavní roli se objeví Shay Partick Cormac, který během příběhu přejde od asasínů k templářům. Část hry tak budeme hrát tradičně, později pak přijdou na řadu mise, ve kterých se budeme snažit zastavit bývalé kolegy v atentátu na člověka. Hra také bude navazovat na Unity, ale to prý až v úplném finále.

Další detaily o AC: Rogue odhaleny
i Zdroj: Hrej.cz

Opět se budeme plavit na lodi, svádět námořní bitvy, proplouvat úzkými průlivy a vyhýbat se plujícím ledovcům. Shayova loď se bude jmenovat Morrigan, bude menší než Edwardova Jackdaw, ale také bude vyžadovat četnější posádku, která se bude hodit i v případech, kdy nepřátelská posádka vnikne na palubu naší lodi. Protože se bude hra odehrávat severněji než karibský Black Flag - mluví se o oblasti mezi New Yorkem a zamzrlým severním Atlantikem - budeme se moci těšit i na lov narvalů a dokonce i ledních medvědů.

Mezi dalšími novinkami nalezneme například rozšířený arzenál zbraní, který nám poskytnou noví templářští bratři. Do rukou se nám tak dostanou pušky, granátomety, bomby s jedovatými plny nebo třeba rachejtlomety. Změn také dozná tradiční Eagle vision, jež nás bude varovat při nebezpečí nebo zvýrazní důležité předměty.

Další detaily o AC: Rogue odhaleny
i Zdroj: Hrej.cz

Nově se také dozvídáme, že hra bude obsahovat pouze singleplayerovou kampaň, což bude v sérii poprvé od druhého dílu. Ubisoft se netají, že Rogue vychází jako odpověď na dlouhodobá přání fanoušků série - tedy například možnost hrát za templáře. Na hře pracuje primárně Ubisoft Sofia ve spolupráci s několika dalšími studii.

Assassin's Creed: Rogue vychází, jak již víme, pouze na Xbox 360 a PlayStation 3, a to 11. listopadu, dva týdny po Assassin's Creed: Unity. V případě, že se vaše natěšení na hru pouze zvýšilo, zvažte pořízení sběratelské edice, která obsahuje několik pěkných bonusů. Například speciální krabici, artbook, soundtrack, 3 litografické výtisky a exkluzivní mise navíc.

Další detaily o AC: Rogue odhaleny
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama