Uncharted 4 bude veselá hra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted 4 bude veselá hra

Uncharted 4 bude veselá hra

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 8. 2014 18:17
Reklama

Ačkoliv se to z E3 teaseru nemuselo zdát, Uncharted 4, který vyjde na PlayStation 4, má být, stejně jako jeho předešlé díly, odlehčená, zábavná hra. V nedávném rozhovoru pro Eurogamer to potvrdil Evan Wells, spoluprezident studia.

Obavy o temně laděnou atmosféru vyvstaly nejen z tmavěmodrého, pochmurného videa, ale také z podtitulu hry A Thief's End a faktu, že za hrou stojí Bruce Straley a Neil Druckmann, kteří trefili vážné vyprávění ve svém The Last of Us. Wells však ujišťuje fanoušky dobrodružné série, že si jsou v Naughty Dog vědomí důvodů, proč lidé mají Uncharted rádi a nic na tom nehodlají měnit.

„Nemyslím si, že by The Last of Us značilo nové směřování našich budoucích her. Tím bychom si odcizili mnoho fanoušků Uncharted. Hru chceme ponechat takovou, jaká je - odlehčená švanda. Myslím, že z technického hlediska jsme se v The Last of Us naučili několik věcí, které promítneme do Uncharted. Ve skutečnosti to ale jen utužuje naše přání obě značky držet odlišné." řekl Wells v rozhovoru.

O příběhu hry Naughty Dog zatím nic neřekli, ačkoliv se tu a tam objevují spekulace, že by se Nathan měl vydat na záchranu Sullyho. Amy Hennig, která stála za všemi předchozími díly série z úspěšného studia na začátku tohoto roku odešla. Nebyla však sama a studio postupně opustilo více lidí. Naughty Dog je známé pro svoji neorganizovanou strukturu a časté spoléhání na absolutní nasazení svých zaměstnanců, profesionálů ve svých oborech a například v posledním vidcastu jste se mohli dozvědět, že každý mezigenerační přestup pro studio znamenal větší či menší krizi, což může mívalo za následek odchod zaměstnanců.

Uncharted 4 prozatím zůstává tajemstvím. Kromě zmínky roku 2015 ani Naughty Dog, ani Sony žádné detaily ohledně data vydání neposkytli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama