Postup z bety se v Destiny neprojeví
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Postup z bety se v Destiny neprojeví

Postup z bety se v Destiny neprojeví

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 8. 2014 12:38 11
Reklama

Spoustu hráčů strávilo v betatestu Destiny desítky hodin, a proto se logicky ptali, zda si budou moci svoji postavu přenést do plné verze a pokrčovat tam, kde skončili. Vývojáři slíbili, že se k situaci vyjádří co nejdříve to bude možné, výsledek vás ale zřejmě tolik nepotěší.

Jak už prozrazuje titulek zprávy, Bungie učinilo rozhodnutí, nechat hráče vstoupit do hry znovu jako zcela nepopsanou desku, vývojáři k tomu ale mají pochopitelné argumenty. "Způsob, jakým jste získávali zkušenosti, byl několikrát upravován. Do hry přibývaly předměty, posléze byly odstraňovány a ladily se i jednotlivé herní prvky," vysvětluje designér Tyson Green.

Hned v zápětí navíc dodává, že byť ve výsledku nejde o nějakou dramatickou změnu, postavy z bety by na tom byly v porovnání s postavami z plné verze jinak. V tom lepším případě by se celá hra mohla chovat podivně, v tom horším případě by se pak zachováním jinak vylevelovaných postav mohla i rozbít.

Na druhou stranu to ale není žádná velká pohroma, vezmeme-li v potaz, že v betě jste se mohli dostat maximálně na 8. úroveň. Během chvilky hraní bude progres zpátky a kdo ví, třeba to hráče přinutí napravit některé původní chyby, nebo se jednoduše rozhodnout jinak. Ať tak, či tak, Destiny vychází už 9. září pro poslední dvě generace konzolí Xbox, resp. PlayStation.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama