Filmový The Last of Us bude odlišný
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmový The Last of Us bude odlišný

Filmový The Last of Us bude odlišný

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

11. 8. 2014 08:14 4
Reklama

Možná si vzpomenete na filmový Super Mario Bros., který nemohl být od herní předlohy vzdálenější i kdyby všechny role byly obsazeny činčilami. Film podle The Last of Us by se měl také od hry lišit, už jenom kvůli časovému omezení. Výtvarný ředitel hry, Neil Druckmmann, je prý zhruba v polovině psaní scénáře a nemá snadnou práci.

„Během dvou hodin prostě nemůžete vyprávět stejný příběh, který ve hře zabere 15 hodin. (...) Je to super těžké, protože se toho v The Last of Us stane tolik, třeba pouze ve filmečcích, co se nemůže do filmu vejít, a to nemluvím o těch všech dialozích během hraní. Bylo vážně těžké vystřhnout určitě věci, ale začíná se i dařit udělat soustředěné vyprávění o těchto dvou postavách." Film se bude stále zabývat vztahem Joela a Ellie, ale některé scény se zkrátka do filmu nevejdou.

„Je to docela zajímavé a pomáhá mi to pochopit tohle jiné médiu a jeho přednosti v porovnání s videohrami." dodává Druckmann v rozhovoru pro MCV.

Filmová adaptace oblíbené hry prozatím nemá ani náznak data vydání. V poslední době se spekulovalo, že by Ellie mohla ztvárnit Maisie Williams, známá jako Arya Stark ze seriálu Hra o trůny. Dokud se nedozvíme o filmu více, musíme spoléhat na fanouškovskou tvorbu, která nově s pomocí photo mode z remasterované verze hry pro PS4 dokázala nedávno udělat krásný, atmosférický trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama