Horor od Sony v dalším videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Horor od Sony v dalším videu

Horor od Sony v dalším videu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 8. 2014 07:29
Reklama

Dnes večer při konferenci Sony by mělo dojít k odhalení hororové hry, ze které Sony v posledních dnech upouštělo atmosférické, ale celkově málo říkající filmečky. Podívejte se na všechny tři, ať máte přehled o tom, co nás dnes večer čeká.

Trochu krve, trochu sněhu, někdo se sekerkou a tak akorát indicií, abychom si vzpomněli na dlouho, předlouho vyvíjený Until Dawn od Supermassive Games.

Hra vycházející ze filmových slasher hororů byla ohlášena před dvěma lety a měli jsme se v ní zhostit rolí několika teenagerů, kteří si vyjeli do zasněžené chaty v lesích, kde si na ně udělal zálusk vraždící šílenec. Hra měla využívat ovladač Move a měla vyjít exkluzivně na PS3. Poté jsme o Until Dawn neslyšeli až do letošní E3, kdy se zástupci ony jakoby mezi řečí zmínili, že mezi hrami na PS4 brzy najdeme The Unfinished Swan, Journey a právě Until Dawn.

Oznámení Until Dawn se zdá být na spadnutí, ale na oficiální představení si ještě pár hodin počkáme. Mezitím se podívejte na představení hry z Gamescomu 2012.

Nezapomeňte sledovat živý přenos konference Sony od 19:00 na Hrej s naším komentářem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama