Until Dawn přináší mrazivý horor
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Until Dawn přináší mrazivý horor

Until Dawn přináší mrazivý horor

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 8. 2014 18:39 1
Reklama

Po několika teasovacích trailerech se opravdu na světlo dostal horor Until Dawn, na kterém anglické studio Supermassive Games pracovalo minimálně dva roky.

Herní slasher, ve kterém jeden šílený zabiják vraždí rozívené teenagery, prý Supermassive vytvářeli ve spolupráci s Hollywoodskými scénáristy a lidmi od televize, a tak bychom se na PS4 měli dočkat filmového zážitku jako z Vřískotu.

Příběh sleduje skupinu školáků, kteří se v den výročí zmizení jejich kamarádky vydají na místo jejího posledního pobytu, aby se s ní rozloučili. Nicméně se rozloučí spíše s klidným spánkem neboť v izolované chaloupce, bez elektřiny a bez telefonů, na ně číhá smrtelné nebezpečí, které je nenechá jen tak odejít.

Ve hře se zhostíme celkem sedmi postav a někdy ve dvou, jindy na vlastní pěst budeme pátrat po tom, kdo se nás snaží zabít a proč. Supermassive navíc říká: "Je na vás, jak budete hru hrát, takže nevíme, jakým směrem se váš příběh vydá nebo s kým se dostanete až na konec." Cítíme zde zajímavou vůni různých průchodů hrou a rozdílných konců.

Hra vyjde pouze na PlayStation 4 a je momentálně bez data vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama