Je poslední tajemství P.T. prolomeno?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je poslední tajemství P.T. prolomeno?

Je poslední tajemství P.T. prolomeno?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2014 10:02 2
Reklama

Playable Teaser, P.T., efektní ukázka toho, jak nás bude v budoucnu děsit Silent Hill(s), nedá spát mnohým – někteří na konec demoverze došli, jiní nikoli. Existuje ale zaručený recept, jak rozplakat dítě i podruhé a dočkat se tak kýženého zazvonění telefonu?

Určitě ano, způsobů je však dle ohlasů celá řada. Na jeden takový a „zaručený“ přišel jeden z uživatelů Twitteru, @tortoiseontour. Jeho celou detektivní práci si můžete prohlédnout v desetiminutovém videu níže (pouze v angličtině), nicméně základní princip je následující: ve finální scéně počkat na to, až hodiny odbijí půlnoc, poté udělat deset kroků vpřed a tehdy zřejmě zavražděný a ještě nenarozený potomek zapláče poprvé. Poté je třeba do mikrofonu říci/zašeptat jméno Jarith a nedotýkat se ovladače – pláč by měl být na cestě a poté i vibrace DualShocku. Pak již jen čekat na zazvonění telefonu.

Pokud si stále ještě lámete s P.T. hlavu, určitě se na video podívejte, @tortoiseontour v něm popisuje celý proces rozlousknutí hádanky a nutno podotknout, některé momenty vyznívají jako solidně přitažené za vlasy – řeč je především o procesu objevení onoho jména. Ve své podstatě to ale smysl docela dává a především, sami jsme si tento návod úspěšně vyzkoušeli. Že bychom byli svědky prolomení největší hádanky hry? Uvidíme, každopádně @tortoiseontour slibuje, že se dále podívá na barevné variace baterky ve hře.

Takže pokud ještě bádáte, určitě tento recept vyzkoušejte. A pokud máte sami nějaký jiný a osvědčený, určitě se o něj s námi podělte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama