Exkluzivní obsah Destiny na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Exkluzivní obsah Destiny na PS4

Exkluzivní obsah Destiny na PS4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

28. 8. 2014 13:47 7
Reklama

Stejně jako v případě těch předešlých, i nová generace konzolí svádí lítý boj o exkluzivní tituly. A když ne přímo o samotné hry, tak alespoň o obsah, který láká hráče na jednu či druhou stranu. Destiny nebude výjimkou a v Sony se snaží ze všech sil poukazát na to, že tahle hra je především pro hráče, jak ostatně zní slogan PS4.

O dvojici map, které budou k dispozici pouze na konzoli od Sony, tedy Dust Palace Strike a Exodus Blue, už nějakou dobu víme, skrze video však byl upřesněn i zbytek obsahu, který si na Xboxu (zatím) nevyzkoušíte. Jde o sety oblečení pro Titána, Huntera i Warlocka, dále o dvojici zbraní - Monte Carlo a Hawkmoon a v neposlední řadě o tři nové designy lodí nazvané Aurora Wake, Crypt Hammer a Outrageous Fortune.

Všechen výše jmenovaný obsah označuje Sony za exkluzivní, podle předchozích vyjádření zástupců Activisionu ale víme, že exkluzivita je pouze časová a vyprší přibližně za rok touto dobou. Nemusíte proto zoufat, pokud plánujete hrát na Xboxu, na druhou stranu, je vůbec kvůli čemu zoufat?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama