Next-gen GTA V s novinkami v rádiu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Next-gen GTA V s novinkami v rádiu

Next-gen GTA V s novinkami v rádiu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

1. 9. 2014 12:59 2
Reklama

Očekávaný posun GTA V na současné platformy neznamená, že nové verze s sebou přinesou pouze grafický upgrade. Jedno z mnoha vylepšení čeká i rádio stanice, nebo minimálně popovou stanici Non Stop Pop, pro kterou modelka a herečka Cara Delevingne, která na stanici hraje DJku, natočila v Rockstar nový obsah. Na Instagramu se pak pochlubila, že PS4, Xbox One a PC verze její stanice obdrží update.

Nevíme, zda se update týká i ostatních rádií, zda se jedná o nové písničky nebo náhražky současných písniček či jen nové hlášky DJky. Nicméně to vypadá, že next-genová verze GTA V bude obsahovat všechno, co si Rockstar do hry přáli přidat a minulá generace konzolí to nedovolila.

Z E3 víme, že výkonnější hardware umožní větší vykreslovací vzdálenost, jemnější detaily, vylepšené efekty poškození hustší dopravu a samozřejmě vyšší rozlišení. Také narazíme na novou divokou zvěř a hezčí efekty počasí. GTA Online pak rovnou přijde s vešekrým novým obsahem, který multiplayer od loňského vydání obdržel včetně nových jobů, zbraní, vozidel, domů a možnosti úprav vašeho avatara. PC verze pak navíc bude obsahovat šikovný video editor.

GTA V vyjde na PC, PS4 a XOne ještě do konce tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama