Beyond dostává seznam PS4 trofejí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond dostává seznam PS4 trofejí

Beyond dostává seznam PS4 trofejí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 9. 2014 06:23 1
Reklama

Spekulace nabírají na obrátkách a vypadá to, že se zřejmě dočkáme další z řady remaků starších titulů do next-gen kabátku. Řeč je o již dříve skloňovaném a chytlavém příběhu Ellen Page v Beyond: Two Souls.

Nedávno jsme psali o PS4 verzi této na silném příběhu posazené adventuře spekulovali, nyní však máme konkrétnější informace – konkrétně má jít o uniklý kompletní seznam trofejí. Ty můžete vidět na stránce Exophase. Nicméně, je třeba brát v potaz to, že zatím jsme se nic oficiálního nedozvěděli a popravdě – seznam trofejí je identický s tím z PlayStation 3 verze hry. Takže pokud si někdo dal práci s falzifikací, tak mu to zřejmě příliš práce nedalo.

Jsou zde ale i další náznaky – dva německé obchody již dříve zařadili titul do svého portfolia a později jej stáhli. Ještě předtím následoval únik od jednoho z programátorů hry. Ten zveřejnil obrázek nastavení ovládání hry pro DualShock 4.

Uvidíme, jak to celé dopadne, nicméně již teď nemáme příliš pochybností o tom, že Beyond: Two Souls na PS4 skutečně zamíří. Samozřejmě bychom rádi viděli také více originální tvorby, ale pokud nastolený trend znamená porty těch nelepších kousků z předešlé generace,  tak se nebráníme. Co tomu říkáte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama