Film Shadow of the Colossus má režiséra
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Film Shadow of the Colossus má režiséra

Film Shadow of the Colossus má režiséra

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 9. 2014 09:25 1
Reklama

Film na motivy úspěšného titulu Shadow of the Colossus pro PlayStation 2 by mohl v brzké době konečně dostávat konkrétnější rozměry. Studio Sony Pictures Entertainment dnes oznámilo, že ke snímku přiřadilo režiséra. Avšak kdy snímek spatříme na stříbrném plátně, to je zatím ve hvězdách.

Původně bylo se snímkem spojeno jméno Jashe Tranka, ten však odešel pracovat na spin-offu ke Star Wars a bylo třeba jej nahradit. Na jeho křeslo usedá Španěl Andrés Muschietti a produkce snímku se s Kevinem Misherem ujímá jeho manželka, Barbara Muschietti. U scénáře zůstává i nadále Seth Lochhead, který například stál za scénářem ke snímku Hanna.

Jména to sice nejsou nijak zvučná a pravděpodobně ani většině z vás příliš neřeknou, ale například právě režisér Andrés Muschietti  má za sebou krátký snímek Mamá (který můžete zhlédnout dole pod článkem) a nakonec i jeho celovečerní verzi, již produkoval Guillermo Del Toro a která šla do kin minulý rok.

Co vy na to? Panují u vás obavy, nebo se naopak držíte optimismu a těšíte se, že se prokletí špatných filmových her zlomí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama