Activision již utržil $500 mil. za Destiny
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Activision již utržil $500 mil. za Destiny

Activision již utržil $500 mil. za Destiny

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

10. 9. 2014 13:37 10
Reklama

Situace kolem recenzí Destiny se má všelijak. Na jednu stranu vývojáři a vydavatelé apelují na hráče, aby nedali na recenze, které vyjdou v den zahájení prodeje, na straně druhé ale ti stejní lidé očekávají, že recenze začnou vycházet co nejdříve. Bez ohledu na to se Destiny nebývale daří a podle dnešních informací už hra utržila více než půl miliardy dolarů.

Aby nevznikly žádné nesrovnalosti, podtrhujeme slovo - utržila - což znamená hrubý výnos peněz, nikoliv čistý zisk. Důležité je rovněž zasadit číslo do kontextu - 500 milionů dolarů odpovídá hodnotě jednotlivých kopií, které nakoupily herní obchody, takže ještě nelze s určitostí říci, kolik hráčů momentálně hraje. Ani to však nebrání Activisionu hovořit o Destiny jako o největším launchi nové značky v historii videoher, což ve svém prohlášení potvrdil i CEO firmy Eric Hirshberg.

Stejný muž posléze potvrdil, že se superlativa týkají i digitálních kopií, kde hra rovněž trhá rekordy a má našlápnuto k tomu, aby se stala "jednou z nejikoničtějších sérií této generace." Jak tomu je ve skutečnosti, ukážou následující dny a první oficiálně posvěcená čísla prodejů, mezi tím se ptáme i vás - už máte svoji kopii Destiny?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama