Destiny láká na přicházející obsah
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny láká na přicházející obsah

Destiny láká na přicházející obsah

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

12. 9. 2014 12:09 5
Reklama

Už zítra přidá Bungie do své nejnovější hry nový PvP event, který budou tento měsíc postupně následovat další nové módy e a samozřejmě slibovaný raid Vault of Glass, náročnou misi pro 6 hráčů. Tyto mise budou hráčům zpřístupněny bez nutnosti dodatečných plateb.

PvP mise Salvage proti sobě postaví dva týmy o třech hráčích, kteří se střetnou v malých arenách v soubojích o relikvie. Oficiální popis slibuje hru založenou na plnění úkolů, ničení nepřátelských sond a intenzivní potyčky.

Do konce měsíce na nás čeká onen kooperační raid Vault of Glass (16. září), PvP mód Combined Arms, ve kterém se dva týmy utkají proti sobě s možností jezdit na osobních vznášedlech, a PvE mise Queen's Wrath, která nás dost možná zavede do těžko prozkoumatelného pásu asteroidů. Oficiální kalendář navíc slibuje další PvP mód Iron Banner, jenž už nebude omezovat schopnosti hráčů ve jménu vyvážení.

Destiny láká na přicházející obsah
i Zdroj: Hrej.cz

Dosud víme o dvou zpoplatněných rozšíření, The Dark Below a House of Wolves, které by měly vyjít do konce tohoto roku a jsou součástí nabízeného expansion passu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama