Elite: Dangerous za čtyřicet euro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Elite: Dangerous za čtyřicet euro

Elite: Dangerous za čtyřicet euro

Ondřej Švára

Ondřej Švára

16. 9. 2014 10:44
Reklama

Elite: Dangerous získalo svou finální cenu. Očekávaný vesmírný simulátor od Frontier Developments cílí jednoznačně na předplatitele. Ti získají základní verzi The Elite Dangerous Mercenary Edition za 40 euro a k tomu obdrží pár bonusů. 

Například jim ve hře zaparkuje nová loď Eagle fighter a dále se mohou těšit na digitálního průvodce hrou a jako návdavek obdrží piloti i concept art knihu a pár dalších drobností. 

Předplatitel hry rovná se zákazník, který si Elite objedná před samotným dnem vydání. Ten ale autoři paradoxně ještě nespecifikovali. Frontier stále mluví jen velmi neurčitě o roku 2014. 

Mezi předplatitele se automaticky počítají i lidé, kteří už si Elite někdy v minulosti zarezervovali. Zcela zdarma pak finální balení obdrží majitelé alfa či betaverzí. 

Mimochodem, není tajemstvím, že autoři přemýšlejí o vydání hry také na novou generaci konzolí. Na PS4 by se simulátor mohl automaticky spojit s virtuální realitou Project Morpheus. Na určitější informace si ale raději počkejme na dobu, kdy vyjde aspoň počítačový originál.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama