Bungie zvažuje matchmaking
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bungie zvažuje matchmaking

Bungie zvažuje matchmaking

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

6. 10. 2014 12:31 3
Reklama

Ačkoliv ještě před dvěma měsící lidé z Bungie tvrdili, že ultratuhé raidy v Destiny jsou vytvořené pro semknuté skupinky šesti hráčů, nyní to vypadá, že by vývojáři mohli nakonec ustoupit požadavkům svých hráčů a matchmaking pro raidy do hry přidat.

Bungie v nejnovějším komunitním updatu říká, že čím dál tím více slýchá o skupinách náhodných hráčů, kterým se společně povedlo dosáhnout až na konec Vault of Glass a že tedy zvažují matchmaking ke tvorbě fireteamů i pro jiné mise než pro striky. Společně s tím vývojáři z washingtonského studia diskutují o možnosti soukromých PvP soubojů, ve kterých by se spolu střetly skupinky přátel.

Dle Bungie jejich několikahodinové výpravy vyžadují trpělivost a u skupiny lidí, kteří se navzájem neznají, hrozí, že někdo z ní ve frustraci odejde. Nicméně ne každý hráč Destiny má pět dalších přátel, se kterými by na raid vyrazil, a proto vznikly stránky jako DestinyLFG, na kterých lidé ze všech koutů světa vkládají nabídky společných skupin nejen pro raidy, ale také pro další typy misí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama