Destiny denně zapne více jak 3 mil. hráčů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny denně zapne více jak 3 mil. hráčů

Destiny denně zapne více jak 3 mil. hráčů

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 10. 2014 15:54 5
Reklama

Měsíc po launchi přichází studio Bungie s další várkou statistik týkajících se jejich Destiny. Po statistikách betaverze a první várce čísel z ostré verze hry tu máme data nová, a ta bez debat nasvědčují tomu, že v případě Destiny se dá mluvit o úspěšném startu nové IP.

Komunitní manažer David "DeeJ" Dague na oficiálních stránkách hry v aktuálním příspěvku píše, že měsíc poté si hru denně zapne na 3,2 milionů hráčů s tím, že průměrně ve hře stráví tři hodiny na jedno posezení, a to dokonce platí i pro pracovní dny. To je ruku v ruce s finančním úspěchem hry jistě potěšující zpráva. Pro srovnání, tolik hráčů například nehrálo najednou tituly Halo 3 a Halo: Reach v době, kdy byli nejhranějšími (na druhé straně je však v potaz brát fakt, že Halo šlo hrát offline, zatímco Destiny bez připojení k internetu hrát nelze).

Jak jste na tom s Destiny vy? Pokud hru vlastníte a hrajete ji, jak často se pouštíte do tohoto nepříliš optimistického světa budoucnosti? A přijde vám tři hodiny na jedno posezení málo, nebo naopak až příliš? Podělte se s námi se svými dojmy a zkušenostmi ze hry!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama